2015
már.
2.

A mai nappal távozik a Republikon vezető tanácsadója, az Intézetben a kezdetektől, hét éve dolgozó Ceglédi Zoltán. Kollégánk saját kezdeményezésére, új kihívásokat keresve, közös megegyezéssel vesz búcsút a Republikontól, és dolgozik önállóan a továbbiakban.

Ugyanekkor új munkatárssal is bővül a Republikon Intézet: örömmel üdvözöljük kollégáink között Mikecz Dániel politológust, mozgalomkutatót, az MTA Politikatudományi Intézetének munkatársát. Dániel írásai, publikációi vezető napi- és hetilapokban és tudományos folyóiratokban jelennek meg, valamint rendszeresen előad hazai és külföldi konferenciákon. Meggyőződésünk, hogy részvételével még sikeresebben dolgozhatunk azon a vállalásunkon, hogy a Republikon Intézet anyagainak szakmai megalapozottságával, és módszereinek, megközelítéseinek innovativitásával keresse a szakmai és széles nyilvánosság figyelmét.

mikeczdani.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr987233521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása