2011
feb.
2.

Figyelmetekbe ajánljuk partnerünk, a Budai Liberális Klub rendezvényét. A Hidegvérrel című eseményen a magyar médiatörvényről beszélgetnek a meghívottak.

Részletes ajánló:

A magyar médiatörvénytől visszhangzik Magyarország, Európa és a világ, de az utóbbi évek hazai hagyományainak megfelelően ellentétes álláspontot képviselők között vita eddig csak külföldön volt, itthon nem. Most, alig nyolc hónappal a médiarendszer átalakításának kezdete, az ún. médiacsomag nyilvánosságra kerülése után eljön a pillanat, aminek eljövetelében kevesebben hittek, mint az örökmozgó feltalálásában. Amikor már senki se...m számított rá, néhány ember le fog ülni, és egy időben, egy helyen, várhatóan civilizált hangnemben szenvedélyes, ámde tárgyszerű vitát folytat a magyar médiarendszert átalakító törvényekről. Az esemény külön pikantériája, hogy eddigi megnyilvánulásaikból következtethetően a résztvevők több kérdésben nincsenek egy állásponton, mint ahányról azonosan vélekednek.

Vendégek:
- Koltay András (Médiatanács)
- Széky János (Élet és Irodalom)
- Vágvölgyi B. András (újságíró, összművész)

Házigazda:
- Kozák Márton

 

Időpont: 2011. február 7. 19:00 - 21:30
Helyszín: Budai Liberális Klub, Margit körút 48., I. emelet
 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr722632845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása