2011
dec.
29.

Az ATV szerda esti elemző műsorában Ágh Attila politológus (Corvinus Egyetem), Ceglédi Zoltán elemző (Republikon Intézet), Kiszelly Zoltán politológus (Gótikus Ház) és Krekó Péter politológus (Political Capital) beszélgetett az elmúlt hét közéleti eseményeiről.

A műsor témái voltak: Aki Brüsszellel nem vállal konfliktust, az nem is képviselheti jól hazáját? Mit írt Orbán Viktornak Hillary Clinton? Gyurcsány vagy Schiffer az akadálya a Gyorskocsi utcai koalíciónak vagy egy esetleges Ellenzéki Kerekasztalnak? Miért nem döntött az Alkotmánybíróság a magánnyugdíjpénztárak ügyében?

A beszélgetés felvétele megtekinthető az ATV honlapján.

 

Első rész

 

Második rész

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr1003504012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Venlo · https://hessenwinkel.wordpress.com/ 2011.12.29. 15:15:37

A tegnap esti beszélgetés „gyenge láncszeme” Kiszelly Zoltán volt, akinek a ma realitásait figyelmen kívül hagyó sorozatos okostojásoskodásával sikerült elérnie, hogy politológus kollégái a műsor végére jószerével már nem is vitatkoztak vele. Az általa felhozott történelmi példák még csak köszönő viszonyban se voltak országunk néhai és mostani lehetőségeivel. Summa summarum: a képernyő "inaktív" oldalán ülve, személye okán roppant idegesítő volt számomra a tegnapi, Bánó András vezette, beszélgetés.

Kandeláber 2011.12.30. 14:11:00

Ez itt most a reklám helye?
süti beállítások módosítása