2012
már.
7.

Amire a Fidesz egyszer már képes volt, képes lesz másodszor is (...) ma oda jutott Magyarország, hogy a tandíj miatt a továbbtanulás lényegében pénzkérdéssé vált (...) akinek nincs pénze, hiába van esze, nem jut el az egyetemig (...) én mind személyes okokból, mind nemzeti megfontolásokból a tandíj ellen... stb, stb, stb.

Folytatjuk sorozatunkat, mely az úgynevezett Szociális Népszavazás négyéves évfordulójára tekintettel felidézi a Fidesz tandíj-ellenes kampányának fontosabb állomásait. A fenti idézet Orbán Viktor fogadóóráján hangzott el, aggódó szülőket, nagyszülőket nyugtatott meg, hogy neki van egy "tandíj-ölő" politikusa, Pokorni Zoltán, aki egyszer már eltette láb alól a tandíjat, és ha kell megteszi megint.

 

Pech, hogy Hoffmann Rózsa lett az oktatási államtitkár.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr644294922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szattyan 2012.03.08. 09:55:17

Sikerült megvalósítani,amit nem akartak.Ugyan nem tandíjnak,hanem oktatási hozzájárulásnak szabad nevezni.

lbm · http://nertars.blog.hu 2012.03.11. 07:36:10

Annyira hihetetlen,hogy ugyan ez az ember jelen pillanatban még mindíg visszafelé mutogat,és mai napig az előző hazug kormányt emlegeti,ezen lovagol,tobzódik, erkölcsi felsőbbrendűséggel ítélkezve,miközben fejében a hazugság és az igazság határai már végérvényesen összemosódtak...
süti beállítások módosítása