2012
már.
8.

A Fidesz elnöke négy éve Baló Györgynek is részletesen elmagyarázta, miért nem szabad tandíjat bevezetni. Ma már nem egészen ezt halljuk tőle.

Újabb állomás a négy évvel ezelőtti népszavazási kampányt felidéző sorozatunkból: Orbán Viktor a közszolgálati televízióban 2008-ban még egyértelműen azt szorgalmazta, hogy mindenkit, aki érez magában erőt, képességet, azt "segítsük be" az egyetemekre. Szó esik a szegény családokról, a "túl sok egyetemista" hamis mítoszáról, valamint megtudjuk azt is, hogy a szakmunkás-hiány és az egyetemisták ügye két különböző dolog.

Utóbbi egyébként igaz is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr24297453

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.08. 14:27:02

A bejegyzésed bekerült a Mandiner blogajánlójába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.03.08. 16:11:31

Hoffmann Rózsa az IMF-EU farvizén, csendben hazavágta a gyerekeink jövőjét. Mit kapott volna ezért Gyurcsány vagy Bajnai?

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1497_keretszam_meszarlas
süti beállítások módosítása