2012
már.
18.

 

hvg.hu: Azt írta legutóbb a Népszabadságban, az SZDSZ volt vezetőinek már nem kellene ismét elkezdeni politizálni, ehhez képest többen is mozgolódnak, így maga Kuncze Gábor. Nem akarta lebeszélni őket?

Horn Gábor: Kuncze Gábor egyszer mondta ezt, és azóta sem, azért nagyon nem kell komolyan venni. De mindenkinek a saját döntése, mit tesz. Fodor Gábort is lehet látni, de azért olyan sokan nincsenek, akik tényleg mozgolódnak. De a felelősség különböző mértékű, én csak a sajátoméról tudok beszélni, és azt tudom mondani, hogy kéne egy tisztességes kapitalista párt Magyarországon, borzasztó, hogy csak baloldali pártok vannak. Egy ilyen pártot az a társaság, amelyikhez én is tartozom, már nem tud megcsinálni, nincs is értelme megpróbálni, miközben 56 évesen a korom miatt egyáltalán nem kéne eltűnnöm a politikából.

hvg.hu: Gyurcsány Ferenc mennyire felelős? Rá külön is kitér.

H.G.: Aki felelős azért, hogy egy országban a liberális gondolat és a baloldali értékrend ennyire kikerül a közgondolkodásból, normális esetben félrelép, és hagyja, hogy mások csinálják, mert csak tehertételt jelent a személye.

 

A teljes interjú a hvg.hu-n olvasható >>>>>>>>>>>>>>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr764323569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása