2012
feb.
22.

Ceglédi Zoltán (Republikon Intézet) és Bíró-Nagy András (Policy Solutions) az ATV reggeli műsorában a Demokratikus Koalíció Párt elnökének évértékelő beszédét elemezték.

A beszélgetés felvétele megtekinthető az ATV honlapján.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr434170375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megasaller de luxe 2012.02.23. 04:55:23

Megjött az ítélet – ahogy tartani lehetett tőle, az Európai Bizottság azt javasolta az EU pénzügyminisztereinek, hogy a Magyarországnak juttatott felzárkóztatási támogatás egy részét – mintegy 150 milliárd forintot – vonják meg &ndash...

Trackback: KacsaLeaks: Kövér László dubajozik, aztán meg rijadozik 2012.02.22. 13:09:17

Kiszivárogtatott információk szerint a parlament házelnöke, a gazdasági válság elmélyülése okán, oly sok hazánklánya hazánkfia nyomdokaiba lépve, Dubajba indul. Mint megtudtuk, ez a dubajozás, nem az a dubajozás. Azután meg rijadozni is fog Kövér Lászl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.02.22. 15:56:25

Ha ezt a beszédet nem ő mondta volna el, akkor ma arról szólna a közélet, hogy megvan Orbán kihívója. Avagy a volt kormányfő évértékelő beszédének bárminemű felmagasztalása pusztán a Fidesz érdekeit szolgálja.

www.vagy.hu//tartalom/cikk/1733_gyurcsany_ketszer
süti beállítások módosítása