2013
dec.
3.

REINER Roland kollégánk infografikája a magyarok Európai Unióhoz való viszonyulását mutatja be. A kutatás időpontjában a magyarok relatív többsége, 48 százaléka mondta, hogy az ország számára előnyös, hogy az EU tagállama vagyunk, és csak 37 százalék vélte úgy, hogy inkább hátrányos.

A Republikon Intézet soron következő konferenciáját is e témának szenteljük: Eurooptimizmus és euroszkepticizmus címmel tartandó rendezvényünkön 2013. december 6-án, az A38 Rendezvényhajón, angol és magyar nyelven korábbi külügyminiszterek, a kormány képviselője, nemzetközi partnereink képviselői, valamint magyar kutatók, szakemberek vitáznak a kérdésről. Előzetes regisztrációra a republikon@republikon.hu címen van lehetőség, az esemény részletes programja a Facebookon ide kattintva érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr855673014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása