2010
nov.
18.

A Tét című műsor vendége volt Bauer Tamás közgazdász, Ceglédi Zoltán a Republikon Intézet vezető tanácsadója, Giró-Szász András politikai szakértő a Századvég Alapítványtól, valamint Lengyel László politológus, a Pénzügykutató Zrt. vezérigazgatója.

Az ATV műsorában a résztvevők a 2011-es költségvetésről és az adóváltozásokról, a nyugdíjpénztárak jövőjéről, az Alkotmánybíróság szűkített jogköreiről, illetve a Balsai-féle mentességi törvényjavaslatról és az OVB által visszadobott népszavazási kezdeményezésről beszélgettek.

Megnézem a beszélgetés első részét

Megnézem a beszélgetés második részét

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr152456896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bierkamp 2010.11.19. 07:57:10

Jól megfingatták a Századvéges, Fidesz seggnyaló Gíró Szászt, még a saját írásos förmedvényére sem emlékezett, hogy mit írt "parancsra":)))
Lengyel László meg szépen felvázolta, hogy mi lesz ebből a Nemzeti Szar bandából....
( csak azt nem mondta ki, hogy fegyveres forradalmat fognak kapni a seggükbe):)

bierkamp 2010.11.19. 08:13:30

a Stupmf banda tag (Gíró a cinikus fölényes bazsajgásával amit átvett a gonosz törpétől)) hiába él olyan drága villában, mint a Kóka, seggnyalással, dörgölődzéssel, szerezte...! ...Őt is utól érik majd!

okostojgli (törölt) 2010.12.09. 15:13:56

Mivel a 2010.dec.8-i A tét című műsorhoz nem készült még blogbejegyzés, ezért itt értelmezném a "kötelező magánnyugdíjpénztár" megnevezésből a "kötelező"-t és a "magán"-t:

állami nyugdíj: kötelező, nem magán;
kötelező nyp: kötelező, magán;
önkéntes nyp: nem kötelező, magán.

Továbbá a nyugdíjasokkal a társadalom akkor volt igazán szolidáris, amikor 13. havi nyugdíjat fizetett. Se előtte, se azóta, sőt a most regnáló kormány és parlamenti kétharmad annyira nem szolidáris a nyugdíjasainkkal, hogy Magyarország nyugdíj megtakarításait (magánnyugdíjpénztár) nem a nyugdíjakra költi el.

ÉS még egy gondolat, úgy tudom, hogy az elmúlt 20 évben egyszer sem fedezték a nyugdíjak kifizetését a beszedett járulékok, a nyugdíjakat minden évben a költségvetésből - praktikusan hitelből - finanszírozta az ország, függetlenül a magánynyugdíjpénztár létezésétől.
süti beállítások módosítása