2011
jan.
6.

A Tét: stúdióbeszélgetés közéleti kérdésekről az ATV-ben. A 2010. január 5-i műsor vendége volt Ágh Attila politológus, Bauer Tamás közgazdász, Ceglédi Zoltán a Republikon Intézet elemzője és Ungvári Tamás egyetemi tanár.

A beszélgetés résztvevői elsőként a kormány által megszüntetendő, 35 közalapítvány sorsát, a megszüntetés indokait tárgyalták, majd az Európai Unióhoz forduló, különadókkal sújtott multicégek esélyeit és az EU lehetséges válaszát próbálták prognosztizálni. A műsor második felében a sajtószabadságot drasztikusan korlátozó médiatörvény és az általa kiváltott, hihetetlen számú és erejű, külföldi tiltakozás volt a téma.

A beszélgetés első részének felvétele

A beszélgetés második részének felvétele 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr662564776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Újlaki 2011.01.27. 11:46:00

"Ceglédi Zoltán a Republikon Intézet elemzője" - itt a név u tán vessző kell.

"a kormány által megszüntetendő, 35 közalapítvány" - itt nem kell a vessző.

"az általa kiváltott, hihetetlen számú és erejű, külföldi tiltakozás" - itt egyik vessző sem kell, ez ugyanis alárendelő jelzős szerkezet.

republikon 2011.01.27. 14:36:59

@Újlaki: az "után" szó egybeírandó, nem "u tán" alakban használjuk. Mondatot pedig nagybetűvel kezdünk.

Újlaki 2011.01.27. 18:12:27

Hű, de visszavágtál.

Ha most leírom ugyanezt újra, de hibátlanul, akkor te is kijavítod?
süti beállítások módosítása