2012
már.
6.

"A tandíj nem veheti el gyermekeinktől a továbbtanulás lehetőségét"

Új sorozatunk segítségével Ön is visszaemlékezhet arra, hogy miről szóltak négy évvel ezelőtt a kampányszlogenek, mire szavazott bő hárommillió polgár - és összehasonlíthatja, hogy ehhez képest mi történt a 2010-es kormányváltást követően.

Pár nap múlva lesz az úgynevezett Szociális Népszavazás negyedik évfordulója. A fideszes álláspont egyértelmű  volt: el kell törölni a tandíjat (valamint a vizitdíjat és a kórházi napidíjat). A március 9-i évfordulóra készülve naponta egy-egy videót idézünk fel az akkori kampányból - íme az első, melyből megtudhatjuk, hogy a Fidesz szerint a tandíj bevezetése elveszi a gyerekeinktől a továbbtanulás esélyét:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://republikon.blog.hu/api/trackback/id/tr674291116

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: „Korrekt, fair rendszer” 2012.03.06. 11:51:24

  Orbán Viktor egy ma reggeli rádióműsorban a felsőoktatási rendszerrel kapcsolatban kifejezte azon véleményét, mely szerint „korrekt, fair az új rendszer". Véleménye szerint a változtatások azért szükségesek, mert Magyarország „termelési központtá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása